Βρέθηκε και το κεφάλι του Κινέζου που είχε διαμελίσει ο ψυχασθενής πορνοστάρ - iefimerida.gr

Βρέθηκε και το κεφάλι του Κινέζου που είχε διαμελίσει ο ψυχασθενής πορνοστάρ

Βρέθηκε και το κεφάλι του Κινέζου που είχε διαμελίσει ο ψυχασθενής πορνοστάρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κεφάλι του Κινέζου, Τζουν Λιν που είχε δολοφονηθεί και διαμελιστεί τον περασμένο μήνα, βρήκε η Αστυνομία σε ένα πάρκο το Μόντρεαλ του Καναδά.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στην λίμνη του πάρκου Αγκρινιόν και αμέσως στάλθηκε για εξέταση DNA από την Αστυνομίας. Πρόκειται για τον 33χρονο φοιτητή του Πανεπιστημίου Concordia ο οποίος είχε δολοφονηθεί και διαμελιστεί, ενώ μέλη του σώματός του είχαν σταλεί σε σχολεία στο Βανκούβερ αλλά και σε πολιτικά γραφεία του Βανκούβερ, ενώ ο κορμός του είχε εντοπιστεί σε μία βαλίτσα.

Με αυτό το εύρημα η Αστυνομία κλείνει τον κύκλο των ερευνών για τη συγκεκριμένη δολοφονία καθώς έψαχνε εντατικά τα μέλη του σώματος του νεκρού Κινέζου προκειμένου να τα στείλει στην οικογένειά του.

Για την δολοφονία ευθύνεται ο Λούκα Ρόκο Μανιότα, ένας 29χρονος πορνοστάρ που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ειδεχθή ανθρωποκτονία εκ προμελέτης.

Ο Μανιότα αρνήθηκε την ενοχή του σε όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Η δίκη του προγραμματίζεται να αρχίσει τον Μάρτιο του 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ