Τριανταφυλλόπουλος: Δεν με συνέλαβαν ποτέ, προσήλθα αυτοβούλως στη Δικαιοσύνη - iefimerida.gr

Τριανταφυλλόπουλος: Δεν με συνέλαβαν ποτέ, προσήλθα αυτοβούλως στη Δικαιοσύνη

Τριανταφυλλόπουλος: Δεν με συνέλαβαν ποτέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προσέλευση των δημοσιογράφων Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του Νίκου Γεωργιάδη στα δικαστήρια της σχολή Ευελπίδων έγινε οικειοθελώς και δεν υπήρξε ποτέ σύλληψή τους στα όρια του αυτόφωρου.

Οπως είναι γνωστό η υπόθεση προκύπτει από τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε σε βάρος τους ο επίσης δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Η Δικαιοσύνη αποφάσισε να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση και οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν ελεύθεροι για να κληθούν στο μέλλον να καταθέσουν.

Οπως υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος και σημειώνει και στην ιστοσελίδα του zougla.gr «είναι προφανές ότι η Δικαιοσύνη αντελήφθη το παιχνίδι εντυπώσεων που προσπάθησαν να παίξουν ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και ο δικηγόρος του, Νίκος Κωνσταντόπουλος, με τη μήνυση κατά των δύο δημοσιογράφων και του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα. Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση αφορούσε στις δημόσιες καταγγελίες του κ. Σούρλα, στην τηλεόραση της Ζούγκλας και στην ηλεκτρονική εφημερίδα, στις οποίες σημειωτέον συμπεριλαμβανόταν και η διαμαρτυρία του για την απόκρυψη συνέντευξής του στην εκπομπή της ΕΡΤ «Το κουτί της Πανδώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ