Από τον Κορυδαλλό στο ΑΧΕΠΑ για πεντάμηνη νοσηλεία ο Σάββας Ξηρός - iefimerida.gr

Από τον Κορυδαλλό στο ΑΧΕΠΑ για πεντάμηνη νοσηλεία ο Σάββας Ξηρός

Από τον Κορυδαλλό στο ΑΧΕΠΑ ο Σάββας Ξηρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεντάμηνη διακοπή της κράτησης του Σάββα Ξηρού αποφάσισε την Πέμπτη το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, προκειμένου να μεταφερθεί στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης για θεραπεία.

Ο καταδικασμένος σε πέντε φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε πέντε δολοφονίες, ληστείες, εκρήξεις και συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη, Σάββας Ξηρός μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης, γύρω στις 9, στα δικαστήρια Πειραιά, κάτω από δρακόντεια μέτρα προστασίας.

Ο Σάββας Ξηρός υποστήριξε στο δικαστήριο ότι κινδυνεύει στο ένα μάτι με ολική απώλεια όρασης ενώ στο άλλο έχει περιοριστεί σημαντικά. Τον περασμένο Νοέμβριο είχε χειρουργηθεί στο ένα από τα δύο του μάτια. Επιπλέον, αντιμετωπίζει και σοβαρό πρόβλημα ακοής ενώ μικρόβιο του προκάλεσε σοβαρά οιδήματα στα πόδια.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά έκανε δεκτή την αίτησή του για μεταφορά σε νοσοκομείο για λόγους υγείας, κρίνοντας επιβεβλημένη τη νοσηλεία του.

Ο Σάββας Ξηρός θα νοσηλευτεί για πέντε μήνες στο ΑΧΕΠΑ, διαρκώς φρουρούμενος από αστυνομικούς.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ