Η Μέριλιν πέθανε, αλλά ακόμα τη «θάβουν» - Ποια την είπε σκύλα και ανυπόφορη - iefimerida.gr

Η Μέριλιν πέθανε, αλλά ακόμα τη «θάβουν» - Ποια την είπε σκύλα και ανυπόφορη

Η Μέριλιν πέθανε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί φέτος να συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από το θάνατό της, όμως οι περισσότεροι από εμάς ακόμα θυμόμαστε τη Μέριλιν, ως μια από τις πιο γλυκές και ταυτόχρονα σέξι παρουσίες της μεγάλης οθόνης. Βέβαια, δεν τη θυμούνται όλοι τόσο ευχάριστα...

Η Τζιν Κεντ, συμπρωταγωνίστρια της Μέριλιν στην ταινία ««Ο πρίγκιπας και η χορεύτρια», βάλθηκε μάλλον να καταστρέψει το μύθο της αισθησιακής, τσαχπίνας και , ενίοτε αινιγματικής σταρ του Χόλιγουντ, καθώς σε συνέντευξή της είπε τα χειρότερα για εκείνη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η Μονρό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας με τον Λόρενς Ολίβιε ήταν ανυπόφορη και έδειχνε εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. «Ποτέ δεν ήρθε στο πλατό στην ώρα της, ποτέ δεν είπε μια ατάκα με τον ίδιο τρόπο δυο φορές. Ήταν ανίκανη να μας δείξει τη Marilyn που όλοι γνωρίζαμε ως τότε και δεν μπορούσε, ούτε ήθελε να κάνει το παραμικρό χωρίς την καθοδήγηση της δασκάλας της, Πόλα Στράσμπεργκ», ανέφερε συγκεκριμένα.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας και συμπρωταγωνιστής της, Λόρενς Ολίβιε πίσω από την πλάτη της αποκαλούσε τη Μέριλιν σκύλα, ενώ δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την ερμηνεία της στην ταινία.

Η Μέριλιν πέθανε, αλλά ακόμα τη «θάβουν» - Ποια την είπε σκύλα και ανυπόφορη | iefimerida.gr 0

«Εγώ έκανα μόνο δυο σκηνές μαζί της, αλλά πιστεύω ότι ο Λάρι πρέπει να γέρασε 15 χρόνια μέχρι να τελειώσουν τα γυρίσματα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ