«Ευχαριστώ» της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» σε Πατέρα και μετόχους - iefimerida.gr

«Ευχαριστώ» της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» σε Πατέρα και μετόχους

«Ευχαριστώ» της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» σε Πατέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ηθική και οικονομική στήριξη του Νίκου Πατέρα στο εγχείρημά της, ενώ ευχαρίστησε όλους τους μετόχους των «πράσινων» για την οικονομική συνεισφορά τους στο σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Παναθηναϊκή Συμμαχία θέλει να ευχαριστήσει τον κύριο Νίκο Πατέρα για την ηθική και οικονομική του στήριξη στο εγχείρημά της. Ο κ. Πατέρας έχει συμβάλλει μέχρι τώρα στον Παναθηναϊκό πάνω από δώδεκα εκατομμύρια ευρώ και είμαστε ευγνώμονες που συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο.

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ τους μετόχους που έχουν συνδράμει όλα αυτά τα χρόνια οικονομικά στο σύλλογο και να τους καλέσουμε δίπλα μας, όπως φυσικά και το σύνολο του κόσμου, στην ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ που γίνεται για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ