«Η κόρη μου διαβάζει πολύ και αρνείται να κάνει αυξητική στο στήθος !!!» [εικόνες] - iefimerida.gr

«Η κόρη μου διαβάζει πολύ και αρνείται να κάνει αυξητική στο στήθος !!!» [εικόνες]

«Η κόρη μου διαβάζει πολύ και αρνείται να κάνει αυξητική στο στήθος !!!» [εικόνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητέρα της 14χρονης Μπρίτνει Μάρσαλ, ανησυχεί πολύ για την κόρη της. Δεν φτάνει που διαβάζει πολύ και ονειρεύεται να μπει στο πανεπιστήμιο, το πιο τρομακτικό είναι οτι αρνείται να κάνει αυξητική επέμβαση στήθους!

Στην οικία Μάρσαλ στον ΝόττινγκχαμΣαϊρ, η μητέρα και οι τέσσερις απο τις κόρες της έχουν ξοδέψει πάνω από 60.000 ευρώ σε εμφυτεύματα σιλικόνης για το στήθος τους, ενω η πλαστική αποτελεί καθημερινότητά τους. Κόντρα στο ρεύμα όμως φαίνετια να πηγαίνει η μικρή Μπρίτνεϊ που ισχυρίζεται ότι θέλει να διατηρήσει το σώμα της ως έχει.

«Η Μπρίτνεϊ περνάει μία φάση αυτή την εποχή και λέει πως δεν θέλει να κάνει πλαστική στήθους», δήλωσε η ανήσυχη(!) μητέρα, η 53χρονη Σαντάλ.

«Ξέρω τις κόρες μου και ξέρω πως η Britney δεν διαφέρει, έχουμε ήδη αρχίσει να συζητάμε για την επέμβαση που θα κάνει όταν γίνει 18. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καν αυτό που εγώ θεωρώ στήθος, οπότε θα μου άρεσε να ακολουθήσει το παράδειγμα των αδελφών της. Μου αρέσει η εικόνα των κοριτσιών μου και ξέρω πως και η Μπρίτνεϊ θα ακολουθήσει αυτό το δρόμο όταν μεγαλώσει λίγο. Μου αρέσει η ιδέα να δείχνουμε όλες ίδιες και λαμπερές». προσθέτει η Σαντάλ, η οποία έχει κάνει 4 αυξητικές στήθους απο το 1996 μέχρι σήμερα.

Η απάντηση όμως της Μπρίτνεϊ είναι αποστομωτική και απογοητευτική για την «οικογένεια Μπάρμπι».
Η ίδια δηλώνει ότι «Είμαι πολύ μικρή για να σκέφτομαι πλαστική στήθους. Απλά θέλω να τα πηγαίνω καλά στο σχολείο. Έχω συζητήσει πολύ με τη μαμά και τις αδελφές μου, τους αρέσει πολύ το στήθος τους και απολαμβάνουν την προσοχή που προσελκύουν. Στο παρελθόν έχω σκεφτεί πως θα ήθελα προσθετική στήθους αλλά μερικές φορές τα κοιτάζω και μου φαίνονται γελοία. Αποφασίζω μόνη μου για τον εαυτό μου, ξέρω πως η μαμά μου νομίζει πως θα μου αλλάξει γνώμη αλλά τώρα δεν το θεωρώ σημαντικό»

Η Σαντάλ έχει συνολικά 9 παιδιά, 5 κόρες και 4 γιούς τα οποία ανατρέφει μόνη της εδώ και 12 χρόνια που έχει πάρει διαζύγιο. Οι 4 απο τις κόρες ακολουθούν το δικό της παράδειγμα, ενω αντίθετα οι γιοι παίρνουν το μέρος της Μπρίτνεϊ, αποκαλώντας τη μητέρα και τις αδελφές τους θεότρελες!

«Η κόρη μου διαβάζει πολύ και αρνείται να κάνει αυξητική στο στήθος !!!» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ