Από υδραυλικός εκατομμυριούχος σε μια βραδιά, με τη βοήθεια της θεάς τύχης - iefimerida.gr

Από υδραυλικός εκατομμυριούχος σε μια βραδιά, με τη βοήθεια της θεάς τύχης

Από υδραυλικός εκατομμυριούχος σε μια βραδιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 26χρονος Βρετανός Σαμ Τρίκετ ήταν ένας απλός υδραυλικός που δούλευε ατελείωτες ώρες για να βγάλει τα προς το ζην και αγωνιούσε για το μέλλον, τα δάνεια και την οικονομική κρίση. Όλα αυτά μέχρι πριν λίγες μέρες. Γιατί χρειάστηκε μόλις μια βραδιά για να έρθουν τα πάνω κάτω.

Ο Τρίκετ ανέκαθεν αγαπούσε το πόκερ και συνήθιζε να παίζει με τους φίλους του κερδίζοντας μικροποσά. Δειλά δειλά, άρχισε να επισκέπτεται χαρτοπαικτικές λέσχες και καζίνο του Λονδίνου, βλέποντας σιγά σιγά τις ικανότητές του να βελτιώνονται, μέχρι που έφτασε να θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες πόκερ στη Βρετανία.

Έτσι αποφάσισε να πάρει μέρος σε τουρνουά πόκερ στο Λας Βέγκας, και μάλλον αυτή ήταν η πιο σωστή απόφαση της ζωής του, καθώς κατάφερε να βγει δεύτερος, κερδίζοντας κάτι παραπάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ εν μία νυκτί.

Ο Σαμ υποσχέθηκε να γιορτάσει τη νίκη του πίνοντας μέχρι τελικής πτώσεως. «Θα πιώ μέχρι να πονέσουν τα σωθικά μου. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα για το τουρνουά ήξερα ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάω», έγραψε στο twitter.

Στο τουρνουά, το οποίο ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή, έλαβαν μέρος συνολικά 48 άτομα, και μεταξύ των αντιπάλων του Σαμ ήταν πολλοί επαγγελματίες παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο θρύλος του πόκερ, Φιλ Χέλμουθ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ