Omnomnom Creator: Μετατρέψτε εικόνες σε 3D γλυπτά [βίντεο] - iefimerida.gr

Omnomnom Creator: Μετατρέψτε εικόνες σε 3D γλυπτά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με ένα τρισδιάστατο σουβενίρ απο το πάρτυ σας, δώστε χαρά στο παιδί σας φτιάχνοντάς του μπισκοτάκια με τους αγαπημένους του ήρωες, ή στολίστε το γραφείο σας με αυτοσχέδια γλυπτά. Όλα αυτά γίνονται πλέον πολύ εύκολα και γρήγορα, χάρη στην νέα εφαρμογή Omnomnom που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τις φωτογραφίες απο τον υπολογιστή σας σε τρισδιάστατο γλυπτό.

H εφαρμογή δημιουργήθηκε απο έναν φαν των τρισδιάστατων εκτυπωτών, ο οποίος ήθελε να βρεί έναν τρόπο να μετατρέπει σε πλαστικά καλούπια, σχέδια και φωτογραφίες. Ουσιαστικά, το omnomnom σας επιτρέπει σέρνοντας τις φωτογραφίες στον καμβά της εφαρμογής, να τις διαμορφώσετε σε τρισδιάστατη εκοδχή και στη συνέχεια να τις «τυπώσετε» σε πλαστικά γλυπτά.

Το μόνο αρνητικό ίσως, είναι ότι το πρόγραμμα δέχεται μόνο φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης, παρόλαυτά είναι ένα χρήσιμο πρόγραμμα και ίσως το ιδανικό για τους επίδοξους ερασιτέχνες καλλιτέχνες διακοσμητές.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ακριβώς πως λειτουργεί το πρόγραμμα μετατρέποντας ακόμα και τη Μόνα Λίζα σε πλαστικό καλούπι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ