Δημητρίου: «Δεν ήξερα που πέφτει η Κερύνεια. Γιατί, έχω σπίτι εκεί;» - iefimerida.gr

Δημητρίου: «Δεν ήξερα που πέφτει η Κερύνεια. Γιατί, έχω σπίτι εκεί;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στο θέμα με την παραλίγο συναυλία της στα Κατεχόμενα έδωσε η Άντζελα Δημητρίου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Εκεί όπου έκανε σαφές ότι ο λόγος που δεν αρνήθηκε την πρόταση ήταν καθαρά..γεωγραφικός.

«Δεν είμαι υποχρεωμένη να ξέρω πού είναι η Κερύνεια, ούτε είμαι από την Κύπρο, ούτε έχω υποχρεώσεις στην Κύπρο, έχω προσφέρει πράγματα για αυτήν... Ούτε ήξερα ότι θα πάω στα Κατεχόμενα. Είμαι υποχρεωμένη να ξέρω πού είναι; Έχω σπίτι εκεί;». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων στην Τατιάνα Στεφανίδου η γνωστή τραγουδίστρια, προκαλώντας για μια άλλη φορά την οργή των Κύπριων καλλιτεχνών όπως η Ευρυδίκη που τουίταρε «Μην μας ανάβεις πάλι...είπαμε δικαιολογία δεν υπάρχει...καλύτερα να μη μιλάς πάρα να λες ψέματα. Λυπάμαι!»

Προσθέτοντας πως, της είχε γίνει ξανά πρόταση πέρυσι έναντι 60.000 ευρώ. Την οποία τελικά αρνήθηκε. Κάτι που, σύμφωνα με την Άντζελα, αποδεικνύει ότι ο λόγος που είχε αρχικά αποδεχτεί την πρόταση ήταν ως χάρη στον ελληνολιβανέζο επιχειρηματία που της το πρότεινε και όχι θέμα αμοιβής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ