Λήγει η προθεσμία για τα μηχανογραφικά - Είδος υπό εξαφάνιση οι αριστούχοι - iefimerida.gr

Λήγει η προθεσμία για τα μηχανογραφικά - Είδος υπό εξαφάνιση οι αριστούχοι

Λήγει η προθεσμία για τα μηχανογραφικά - Είδος υπό εξαφάνιση οι αριστούχοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι σήμερα όλοι οι υποψήφιοι μαθητές για εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, αφού λήγει η προθεσμία του υπουργείου Παιδείας. Υπενθυμίζεται πως για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου απαιτείται ο οκταψήφιος κωδικός εξετάσεων και ο προσωπικός κωδικός ασφάλειας (password), που δημιούργησαν οι ίδιοι οι υποψήφιοι στο Λύκειο τους.

Για τεχνικά θέματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2103442044, 2103443856, και 2103442934, ή μέσω μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: examshd@minedu.gov.gr.

Την ίδια ώρα πάντως οι αριστούχοι των Πανελλαδικών αναζητούνται με τα κιάλια, αφού η πτωτική πορεία των φετινών βάσεων και στις σχολές που απαιτούν ειδικά μαθήματα επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών που δημοσιοποιήθηκαν.

Όμως και στα ειδικά μαθήματα το μεγαλύτερο ποσοστό των υποψηφίων δεν έπιασε καλές βαθμολογίες σε σύγκριση με πέρυσι. Επίσης τα συνολικά ποσοστά αριστούχων (18 και πάνω) σχεδόν υποδιπλασιάστηκαν, με το μόλις 3,8% των υποψηφίων να επιτυγχάνει υψηλές βαθμολογίες σε σύγκριση με το περσινό 7%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ