Με λεία κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ έφυγαν ληστές από χρυσοχοείο στη Ρόδο - iefimerida.gr

Με λεία κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ έφυγαν ληστές από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Με λεία κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ έφυγαν ληστές από χρυσοχοΐο στη Ρόδο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπήκαν από την οροφή, αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 200.000 ευρώ και ανενόχλητοι τράπηκαν σε φυγή οι δύο δράστες της ληστείας χρυσοχοείου στο Φαληράκι της Ρόδου, τη νύχτα της Τρίτης, ξημερώματα Τετάρτης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η διάρρηξη διαπιστώθηκε το πρωί από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ο οποίος πήγε κανονικά στο μαγαζί του και διαπίστωσε ότι έλειπε όλο του το εμπόρευμα...

Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να μπουν από την οροφή η οποία ήταν κατασκευασμένη από λαμαρίνα και γυψοσανίδα και στη συνέχεια αφαίρεσαν σχεδόν όλα τα χρυσαφικά που υπήρχαν στις προθήκες του καταστήματος. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή ανενόχλητοι...

Η συνολική αξία των κοσμημάτων εκτιμάται - σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος- στις 200.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως το κατάστημα δεν διέθετε ούτε συναγερμό ούτε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Πάντως οι ληστείες κοσμηματοπωλείων στην περιοχή φαίνεται ότι παίρνουν διαστάσεις επιδημίας, καθώς μόνο τον τελευταίο μήνα έχουν σημειωθεί τρεις. Το γεγονός, όπως είναι φυσικό, προκαλεί αναστάτωση και ανασφάλεια στους επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι εξετάζουν τη λήψη συλλογικών μέτρων προστασίας των επιχειρήσεών τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ