Ο James Franco είναι φτυστός ο James Dean - iefimerida.gr

Ο James Franco είναι φτυστός ο James Dean

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα ενσαρκώσει όμως ξανά τον θρυλικό ηθοποιό όπως είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια και είχε κερδίσει μια Χρυσή Σφαίρα για την ανατριχιαστική ερμηνεία του. Αυτή τη φορά θα έχει το ρόλο του σκηνοθέτη στην κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του Sal Mineo, του ηθοποιού που έπαιζε πλάι στον James Dean στον Επαναστάτη Χωρίς Αιτία.

Ο James Dean είχε αγοράσει πέρσι τα δικαιώματα της βιογραφίας του και είναι ένα από τα πολλά πρότζεκτ που έχει αναλάβει ως σκηνοθέτης.

Ο Sal Mineo, που δολοφονήθηκε το 1976, ήταν ένας από τους πρώτους ηθοποιούς του Χόλυγουντ που είχαν αποκαλύψει δημόσια ότι ήταν ομοφυλόφιλοι. Είχε προταθεί δυο φορές για Όσκαρ ενώ είχε τυποποιηθεί σε ρόλους εφήβου.

Ο Franco έχει ήδη βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τον ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη και δεν είναι άλλος από τον τηλεοπτικό Val Lauren.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ