Η Ελισάβετ λέει την Κέιτ προικοθήρα, κι ο Γουίλιαμ μπαίνει στη μέση [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ελισάβετ λέει την Κέιτ προικοθήρα, κι ο Γουίλιαμ μπαίνει στη μέση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη μερίδα του κοινού θεωρεί τη σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, ως μια προσγειωμένη και σεμνή γυναίκα, η οποία έχει την καλύτερη των σχέσεων με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Μια κινέζικη διαφήμιση ωστόσο, έχει άλλη άποψη.

Στην διαφήμιση – παρωδία, οι σωσίες της Κέιτ, του Γουίλιαμ και της Ελισάβετ στέκονται έξω από το παλάτι, μέσα στη βροχή, περιμένοντας ένα ταξί, ώστε να πάνε στις εκδηλώσεις για το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της βασίλισσας. Κάποια στιγμή, η Κέιτ παραπονιέται λέγοντας «απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίρνουμε τη βασιλική λιμουζίνα. Δεν παντρεύτηκα γαλαζοαίματο για να ψάχνω για ταξί».

Τότε, ο Γουίλιαμ της εξηγεί ότι όπως λέει και η γιαγιά του, ο λαός πρέπει να δει ότι ακόμα και η βασιλική οικογένεια κάνει θυσίες και περικοπές, όπως όλοι οι υπόλοιποι, για να του απαντήσει η Κέιτ: «Αυτά είναι βλακείες. Αυτό που πραγματικά θέλουν να δουν οι άνθρωποι είναι ότι μπορούν να γίνουν σαν κι εμάς αρκεί να δουλεύουν σκληρά».

Τότε το λόγο παίρνει η βασίλισσα Ελισάβετ και λέει με ειρωνικό ύφος: «Όπως έκανες κι εσύ;». Και η στιχομυθία συνεχίζεται με το Γουίλιαμ να υπερασπίζεται την Κέιτ, λέγοντας ότι αυτός ήταν εκείνος που την κυνήγησε. Στο τέλος λύνουν το πρόβλημα, καλώντας ένα ταξί από το τηλέφωνο και φτάνουν στην ώρα τους στον προορισμό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ