Από μικρός στο κουρμπέτι – 6χρονος ράπερ «τα σπάει» με σέξι κορίτσια [βίντεο] - iefimerida.gr

Από μικρός στο κουρμπέτι – 6χρονος ράπερ «τα σπάει» με σέξι κορίτσια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα περισσότερα αγοράκια πρέπει να περιμένουν αρκετά χρόνια, προτού καταφέρουν να βρεθούν τόσο κοντά σε γυναικεία οπίσθια που λικνίζονται ρυθμικά και σέξι στους ρυθμούς της ραπ. Ο Άλμπερτ όμως το πέτυχε σε ηλικία μόλις 6 ετών, και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσει καθόλου.

Ο μικρός ξεκίνησε από νωρίς την καριέρα του στη μουσική βιομηχανία, με το πρώτο του βιντεοκλίπ να έχει κιόλας κυκλοφορήσει. Σε αυτό δεν πρωταγωνιστούν κοριτσάκια, όπως συμβαίνει συνήθως στα παιδικά μουσικά βίντεο, αλλά καλλίγραμμες – και καλλίπυγες – νεαρές με πλούσια προσόντα και αδαμιαία περιβολή, όπως αρμόζει σε έναν γνήσιο ράπερ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βιντεοκλίπ του Άλμπερτ, ο οποίος παίζει πιάνο και τραγουδάει από την ηλικία των 4 ετών, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν ανάρμοστο της ηλικίας του, και άλλους να δίνουν συγχαρητήρια στους προοδευτικούς γονείς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ