Βρέθηκε ο θηλυκός Παυλόπουλος – Απλά κοιτούσε τον λιπόθυμο διπλανό της [βίντεο] - iefimerida.gr

Βρέθηκε ο θηλυκός Παυλόπουλος – Απλά κοιτούσε τον λιπόθυμο διπλανό της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κίνημα απραξίας όταν προκύπτει οποιουδήποτε είδους κρίση στα τηλεοπτικά πάνελ φαίνεται πως ξεκίνησε ο Προκόπης Παυλόπουλος, το οποίο μάλιστα έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα κι έχει φτάσει μέχρι την Αυστραλία.

Η Σοφί Μιραμπέλα, βουλευτής των Φιλελεύθερων ήταν καλεσμένη σε ζωντανή εκπομπή του αυστραλιανού δικτύου ABC και δίπλα της καθόταν ο διευθυντής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης GetUp!, Σιμόν Σέιχ.

Λίγο μετά την έναρξη κι ενώ η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Σέιχ λιποθύμησε και έπεσε με το κεφάλι στο τραπέζι μπροστά του, παραμένοντας ακίνητος. Η βουλευτής, αντί να βοηθήσει, έκανε απλώς λίγο πίσω την καρέκλα της και τον κοιτούσε.

Τελικά, εκείνος που ανέλαβε δράση ήταν ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής, Γκρεγκ Κόμπετ, ο οποίος επεσήμανε ότι ο άνδρας δεν ήταν καλά και ζήτησε τη βοήθεια της παραγωγής, άνδρες της οποίας μετέφεραν τελικά το Σέιχ σε κοντινό νοσοκομείο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργότερα ο ίδιος, διαβεβαίωσε ότι είναι καλά στην υγεία του και η λιποθυμία οφείλεται σε μια γρίπη που πέρασε πρόσφατα.

Πάντως, η δικαιολογία της Μιραμπέλα ήταν καλύτερη από του Πάκη, καθώς όπως υποστήριξε απαντώντας στις δεκάδες άσχημες κριτικές που δέχτηκε, δεν βοήθησε καθόλου γιατί έπαθε σοκ και νόμιζε ότι ο άνδρας τής έκανε πλάκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ