Η βρεγμένη Μπαρ Ραφαέλι θέλει πολύ να αγοράσεις τα εσώρουχα της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η βρεγμένη Μπαρ Ραφαέλι θέλει πολύ να αγοράσεις τα εσώρουχα της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το διάσημο Ισραηλινό μοντέλο -και πρώην του Λεονάρντο Ντι Κάπριο- εξαπέλυσε την 3η της και πιο καυτή διαφήμιση για την σειρά εσωρούχων Under Μe που σχεδιάζει.

Ίσως να φταίει η θητεία της στις Ισραηλινές Ειδικές δυνάμεις, αλλά η Μπαρ Ραφαέλι δεν σταματά μέχρι να πετύχει τον στόχο της. Ο οποίος αυτή την φορά είναι να κάνει γνωστά παγκοσμίως τα εσώρουχα Under Me που σχεδιάζει.

Όπως είναι κατανοητό, ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να γίνει αυτό είναι να συνεχίσει να παράγει σέξι διαφημιστικά στα οποία φοράει ελάχιστα.

Το τελευταίο της, τρίτο στην σειρά, που μόλις κυκλοφόρησε, την δείχνει να διαβάζει ένα βιβλίο δίπλα στην πισίνα. Πριν αποφασίσει να βουτήξει μέσα, να κάνει 1-2 γυμναστικές επιδείξεις και μετά να βγει. Με το t-shirt της να έχει κολλήσει στο κορμί της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ