Ο Ομπάμα σε φωτογράφηση με Κολομβιανή ιερόδουλη [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα σε φωτογράφηση με Κολομβιανή ιερόδουλη [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 15 λεπτά δημοσιότητάς της συνεχίζει να «αρμέγει» η Ντάνια Λοντόνο, η Κολομβιανή ιερόδουλη που προκάλεσε τον Απρίλιο το σκάνδαλο με τους πράκτορες του Ομπάμα όταν ένας από αυτούς αρνήθηκε να την πληρώσει τα 800 δολάρια που είχαν συμφωνήσει. Η νέα της φωτογράφηση για το Κολομβιανό περιοδικό Soho -με συμπρωταγωνιστή σωσία του Ομπάμα- είναι πρελούδιο για το βιβλίο και την τηλεοπτική εκπομπή που ετοιμάζει.

Η 24χρονη καλλονή, που προφανώς δεν έχει κανένα πρόβλημα να ποζάρει απολυπτική, είδε την ζωή της να αλλάζει μετά το σκάνδαλο.

Ο Ομπάμα σε φωτογράφηση με Κολομβιανή ιερόδουλη [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Πλέον είναι πρώτη μούρη σε όλα τα club της Καρθαγένης, αγκαλιά με τους τοπικούς σταρ και ο Χιου Χέφνερ την παρακαλάει να κάνει εξώφυλλο στο Playboy (ειδικά μετά την πρόσφατη έρευνα που την έβγαλε τρίτη στις προτιμήσεις του κόσμου για να γυρίσει sex tape, μετά τις Λόχαν και Λόπεζ).

Ακόμη και αν εκείνη μέχρι τώρα αρνείται πεισματικά να γυρίσει ταινιά, με την Vivid, την πιο γνωστή εταιρία του χώρου, να έχει ανεβάσει την προσφορά της σε 500.000 δολάρια.

Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι οι μόνιμοι πελάτες της είναι δυσαρεστημένοι, καθώς είναι πλέον πολυάσχολη, προετοιμάζοντας βιβλίον για το επεισόδιο και τηλεοπτική σειρά με βάση την ζωή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ