Σκάρλετ Γιόχανσον και Σοφιά Βεργκάρα παραλίγο νύφες του Κρουζ - iefimerida.gr

Σκάρλετ Γιόχανσον και Σοφιά Βεργκάρα παραλίγο νύφες του Κρουζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον χωρισμό του από την Νικόλ Κίντμαν (ενώ ήταν 3 μηνών έγκυος), οι άνθρωποι του Κρουζ έψαχναν μανιωδώς για την νέα του νύφη. Αυτό υποστηρίζει νέο βιβλίο από τον γνωστό συγγραφέα Άντριου Μόρτον που δίνει και λεπτομέρειες για το παρασκήνιο του «νυφομαζώματος».

Η Πενέλοπε Κρουζ -με την οποία ο Κρουζ είχε σχέση επί δυο χρόνια, μετά το Vanilla Sky όπου γνωρίστηκαν- ήταν η No1 υποψήφια. Μέχρι που ο Τομ προσπάθησε να την πιέσει να παρακολουθήσει μαθήματα στο κέντρο Σαεντολογίας στο Λος Άντζελες. Εκείνη έβγαλε μια ανακοίνωση («Σέβομαι όλες τις θρησκείες, αλλά δεν σκοπεύω να συμμετέχω ενεργά σε καμία τους αυτή την στιγμή») και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.

Εδώ είναι που ξεκίνησε, σύμφωνα με την New York Post, η επιχείρηση εύρεσης της 3ης συζύγου του σταρ, με την -ανερχόμενη τότε- Σοφία Βεργκάρα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

«Η Σοφιά έλαβε μια πρόσκληση από τον Γουίλ Σμιθ, φίλο του Τομ, να παρευρεθεί στο Οσκαρικό πάρτι του. Παρόλο που δεν τον γνώριζε. Εκεί την περίμενε ο Κρουζ, με ένα πλατύ χαμόγελο. Από την επόμενη μέρα την βομβάρδισε με ένα καταιγισμό τηλεφωνημάτων, λουλουδιών και σοκολάτων. Κάποια στιγμή την πήγε στο Κέντρο Σαεντολογίας όπου την περίμενε να την γνωρίσει ο Μίσκαβιτζ, αρχηγός της εκκλησίας και φίλος του Τομ.

Η Σοφία συνειδητοποίησε ότι περνάει από casting αλλά ήταν τρομοκρατημένη από την προοπτική του να αλλάξει θρησκεία. Μεγαλωμένη ως πιστή καθολική ήταν σίγουρη ότι θα καεί στην κόλαση αν συμμετείχε».

Μετά την απόρριψη της Βεργκάρα, οι άνθρωποι του Κρουζ άρχισαν να κάνουν επαφές με τις Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζέσικα Άλμπα και Σκάρλετ Γιόχανσον. Οι δυο πρώτες δεν τσίμπησαν, αλλά η Σκάρλετ δέχτηκε να κάνει audtion (για ταινία, όπως νόμιζε). Όταν όμως έφτασε στην διεύθυνση που της είχαν δώσει και συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για κέντρο Σαεντολογίας, φρίκαρε και δεν δέχτηκε να την μαγνητοσκοπήσουν.

Όλα αυτά σύμφωνα με το νέο βιβλίο του Άντριου Μόρτον, γνωστού από βιογραφίες celebrity, που εξηγεί πως κατέληξε η άγνωστη τότε Κέιτι Χόλμς να είναι η 3η (αλλά, όπως όλα δείχνουν, όχι τελευταία) σύζυγος Τομ Κρουζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ