Μικρής έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές - iefimerida.gr

Μικρής έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ των δυνάμεων της Αστυνομίας και των διαδηλωτών. Όταν έφτασε ο κύριος όγκος της πορείας έξω από το κτίριο της Βουλής προκλήθηκε μικρή συμπλοκή στην Πανεπιστημίου μπροστά από τη Μ. Βρετανία, όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες στους αστυνομικούς και εκείνοι απάντησαν με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων, χωρίς όμως να δοθεί συνέχεια.

Στη συνέχεια κάποια μπλογκ διαδηλωτών κατευθύνθηκαν προς τα Προπύλαια όπου συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας. Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μολότωφ και πέτρες στις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών. Ωστόσο τα επεισόδια δεν πήραν έκταση. Το ΕΚΑΒ δέχτηκε τουλάχιστον οκτώ κλήσεις για τραυματίες από γκλομπ και για άτομα που αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία πραγματοποιήθηκαν πέντε προσαγωγές.

Πριν από λίγο στην περιοχή των Εξαρχείων ομάδες αγνώστων προξένησαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, έκαψαν κάδους και στη συνέχεια διαλύθηκαν στα γύρω στενά. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να σβήσουν τις εστίες της φωτιάς. Αυτή τη στιμή η κατάσταση στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι ήρεμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ