ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ αποκαλεί γκρίνια την αντίθεση στις απολύσεις και τα νέα μέτρα - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ αποκαλεί γκρίνια την αντίθεση στις απολύσεις και τα νέα μέτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ν.Δ. και στην οποία έλεγε ότι «έχει κουράσει η γκρίνια» της Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «η Ν.Δ. αποκαλεί ''γκρίνια" την αντίθεση στις απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις και τα νέα μέτρα που θα συζητηθούν με την Τρόικα. Πρόκειται για μια σταθερή και συνεπή στάση της μνημονιακής δύναμης που με κάθε ευκαιρία υπενθυμίζει ότι οι δεσμεύσεις της προς την Τρόικα είναι πάνω από την εθνική αξιοπρέπεια και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα η Ν.Δ. είχε εκδώσει ανακοίνωση-απάντηση στις πολιτικές επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία έκανε έλεγε πως το μόνο που απασχολεί την Κουμουνδούρου είναι «το στενόψυχο μικροκομματικό συμφέρον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ