Μαχαιρίτσας: «Υπήρξα μεγάλη ψωνάρα, με τα χρόνια καταλαβαίνεις πόσο μ...ς ήσουν» - iefimerida.gr

Μαχαιρίτσας: «Υπήρξα μεγάλη ψωνάρα, με τα χρόνια καταλαβαίνεις πόσο μ...ς ήσουν»

Μαχαιρίτσας: «Υπήρξα μεγάλη ψωνάρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έντονα αυτοκριτική διάθεση ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μίλησε για το «σύστημα» και το ναρκισσισμό που ο ίδιος είχε.

«Με έχει ρουφήξει το σύστημα αλλά προσπαθώ να ανθίσταμαι όσο μπορώ και με κάποια αισθητική» ανέφερε ο γνωστός καλλιτέχνης στην εφημερίδα Real.

«Μέσα στο σύστημα είμαι, σιγά που θα το παίξω ότι είμαι απ' έξω. Δεν είναι κακό να είσαι μες το σύστημα. Για να είσαι απ' έξω πρέπει αν είσαι ο Νταβέλης ή ο Γκάντι. Το αντέχεις αυτό;» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε.

«Βλέπω έναν ταλαίπωρο, μια αστεία φάτσα... Εντάξει αυτό πάει με τις στιγμές, αλλά γενικά μου έχουν περάσει τα ναρκισσιστικά. Μικρότερος είχα και τέτοια».

Καταλήγοντας τόνισε ότι «είχα την αίσθηση πως είμαι γεννημένος αρχηγός προσωπικότητα. "Ψωνάρα" κανονική. Τώρα όμως οι άνθρωποι που έχω κοντά μου με αγαπάνε πολύ. Κι εγώ τους αγαπώ. Με τα χρόνια γίνονται οι σχέσεις, με τα χρόνια καταλαβαίνεις πόσο μ...ς ήσουν , με τα χρόνια βλέπεις τα λάθη σου και τα διορθώνεις. Αν μπορείς...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ