Συνάντηση Δούρου - Τσάβες στη Βενεζουέλα - iefimerida.gr

Συνάντηση Δούρου - Τσάβες στη Βενεζουέλα

Συνάντηση Δούρου - Τσάβες στη Βενεζουέλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το Καράκας της Βενεζουέλας, όπου θα χτυπά η καρδιά της παγκόσμιας Αριστεράς το επόμενο τριήμερο, αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, προκειμένου να παρευρεθεί στο «Φόρουμ του Σάο Πάολο».

Η «σκιώδης υπουργός» Εξωτερικών (υπεύθυνη επί των εξωτερικών θεμάτων) του ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπεί τον επικεφαλής του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, στο «Φόρουμ του Σάο Πάολο», καθώς ο ίδιος θα πρέπει να είναι παρών στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Η κυρία Δούρου συνοδεύεται από το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και υπευθύνου για την εξωτερική πολιτική και άμυνα, Κώστα Ήσυχο.

Μια από τις κορυφαίες στιγμές του προγράμματός τους θα είναι η ευκαιρία που θα έχουν να παραβρεθούν στην ειδική τελετή που θα γίνει στο κοινοβούλιο της Βενεζουέλας και στην οποία κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της χώρας, Ούγκο Τσάβες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ