Τα παράπονα του Σαράντη Σαλέα για τον Θέμη Γεωργαντά - iefimerida.gr

Τα παράπονα του Σαράντη Σαλέα για τον Θέμη Γεωργαντά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα παράπονά του εκφράζει ο τραγουδιστής και συνθέτης Σαράντης Σαλέας, ο οποίος νοιώθει αδικημένος με την απονομή των μουσικών βραβείων Μad και τον Θέμη Γεωργαντά.

Ο λόγος για τον οποίον ο Σαράντης Σαλέας είναι «έξαλλος», είναι επειδή όπως λέει, ο Θέμης Γεωργαντάς κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρότρυνε τον κόσμο να τραγουδήσει το τραγούδι «στην καρδιά μου βάζω αμπάρες», χωρίς να αναφέρει ούτε μία φορά το όνομά του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κύριος Γεωργαντάς ενώ παρότρυνε το κοινό να τραγουδήσουν την μεγαλύτερη επιτυχία της σαιζόν δεν αναφέρθηκε καθόλου στο όνομα μου. Αν αυτό το τραγούδι το είχε πει κανένας φίλος του τραγουδιστής θα τον είχε αναφέρει πάνω από δέκα φορές», λέει ο Σαράντης Σαλέας ενώ εμφανίζεται απογοητευμένος επειδή δεν τον κάλεσαν να ερμηνεύσει το τραγούδι του.

«Περίμενα να με καλέσουν και εμένα στα βραβεία και να τραγουδήσω το τραγούδι μου. Όμως δεν το έκαναν», προσέθεσε ο τραγουδιστής

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ