Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Οι τραγουδίστριες στην Ελλάδα γίνονται Μαντονίτσες» - iefimerida.gr

Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Οι τραγουδίστριες στην Ελλάδα γίνονται Μαντονίτσες»

Παπαδόπουλος: «Όλες οι τραγουδίστριες στην Ελλάδα γίνονται Μαντονίτσες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα τραγούδια που παίζουν σήμερα τα ραδιόφωνα, τα «σκουπίδια» που έχει συνηθίσει να ακούει ο ακροατής, αλλά και τις σταρ του ελληνικού πενταγράμμου μίλησε, με όχι και τα καλύτερα λόγια, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Σε συνέντευξη του στην Real news, ο γνωστός στιχουργός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλες οι τραγουδίστριες στην Ελλάδα γίνονται Μαντονίτσες. Γεμίσαμε από δαύτες. Και οι παλιές και οι νέες το ίδιο κάνουν και οι εταιρίες ενδίδουν σε αυτό».

Παράλληλα, συνέχισε λέγοντας: «Η εποχή δεν θέλει τραγούδια. Τα δικά μου τραγούδια είχαν έναν στόχο. Και ο λόγος που έγραφα ήταν από καλός μέχρι άριστος. Ο σημερινός ακροατής δεν μπορεί να δεχθεί τέτοια τραγούδια. Συνήθισε στα σκουπίδια. Ακόμα και τώρα να γράψω ένα καλό τραγούδι με τον Σπανό, κανείς δεν θα το ακούσει. Έχω γραμμένα καμιά εκατοστή με τον Θεοδωράκη, ανέκδοτα, και είναι στο ράφι. Τα ραδιόφωνα παίζουν τραγούδια δεύτερης κατηγορίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ