«Προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα» - iefimerida.gr

«Προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προς το παρόν δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση, ούτε καν σκέψη για αυξήσεις των τιμολογίων του ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκης Παπαγεωργίου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν στο περιθώριο ενεργειακού συνεδρίου, ο κ. Παπαγεωργίου είπε:

«Οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να γίνει για τα τιμολόγια της ΔΕΗ θα προέλθει από μελέτη και πρόταση της ΔΕΗ, κάτι που δεν έχει συμβεί αυτήν τη στιγμή. Αν γίνει, θα μελετηθεί και θα ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις. Η λύση δεν είναι πάντα η αύξηση των τιμολογίων, υπάρχουν και άλλες λύσεις οι οποίες μελετώνται αυτήν τη στιγμή, εξετάζονται διάφορες παραλλαγές ώστε να είναι η ομαλότερη λύση για να λειτουργήσει η αγορά σε αυτήν τη φάση».

Μιλώντας στο συνέδριο για την αγορά φυσικού αερίου, ο υφυπουργός υπογράμμισε ότι θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων στον χώρο της ενέργειας, συμπληρώνοντας πως κάθε αποκρατικοποίηση «πρέπει να γίνει με συγκεκριμένες προϋποθέσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ