Η Κρήτη με τα μάτια του σκηνοθέτη «του Νησιού» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κρήτη με τα μάτια του σκηνοθέτη «του Νησιού» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, ο σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς «Το Νησί» δημιούργησε ένα βιντεάκι, που αποθεώνει την Κρήτη.

Τοπία που κόβουν την ανάσα, καταγάλανα νερά, απόκρημνα φαράγγια για τους λάτρεις των extreme sports, κρητικούς χορούς και παραδοσιακά εδέσματα, πολιτιστικά μνημεία που έχουν σημαδέψει την πορεία της ανθρωπότητας, όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα θα έχει την ευκαιρία να ζήσει, να δοκιμάσει και να αποτυπώσει στο "φάκελο" των αναμνήσεών του, ο επισκέπτης της Κρήτης.

Το βίντεο... πρωταγωνιστεί στο νέο τουριστικό portal της Περιφέρειας Κρήτης www.incrediblecrete.gr και μέσα σε 38 δευτερόλεπτα χαρίζει στο θεατή γερές «δόσεις» από την Κρήτη. Μάλιστα προβάλλεται μέσω του Travel Channel στο πλαίσιο διαγωνισμού που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, με έπαθλο εισιτήρια και διαμονή στο νησί.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ