Ο Μελ Γκίμπσον έφτυσε την 78χρονη μητριά του στην μούρη - iefimerida.gr

Ο Μελ Γκίμπσον έφτυσε την 78χρονη μητριά του στην μούρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίτηση για περιοριστικά μέτρα εναντίου του -γνωστού για το οξύθυμο του χαρακτήρα του- ηθοποιού έκανε η Τέντι Γκίμπσον, η 78χρονη γυναίκα του Χάτον, πατέρα του Μελ με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2001.

«Ο Γκίμπσον έχει πιάσει νέο πάτο με το ασκεί κατ' εξακολούθηση λεκτική και σωματική βία απέναντι στην 78χρονη μητριά του», δήλωσε στην μηνυτήρια αναφορά του ο δικηγόρος της Τέντι που είδε τον θετό της «γιο» να την φτύνει στο πρόσωπο και να απειλεί ότι θα της κάνει έξωση.

Ουσιαστικά, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Daily Mail, το πρόβλημα προέκυψε επειδή η Τέντι αρνούνταν να πείσει τον 93χρονο σύζυγό της να συμμετέχει στις ριζοσπαστικές ιατρικές πρακτικές που του πρότεινε ο Μελ προκειμένου να θεραπευτεί.

Μια άρνηση που είχε ως αποτέλεσμα ο Γκίμπσον να πιέσει τον πατέρα του να υπογράφει αίτηση διαζυγίου, η οποία και κατατέθηκε πριν από μερικές μέρες.

Τέλος, ο σταρ του Braveheart την απειλεί ότι, αν δεν αποσύρει την μήνυση, θα της κάνει έξωση από το σπίτι στο οποίο μένει και το οποίο αποτελεί ιδιοκτησία μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που έχει ιδρύσει εκείνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ