«Είμαι, ήμουν και πάντα θα είμαι gay» δηλώνει γνωστός παρουσιαστής - iefimerida.gr

«Είμαι, ήμουν και πάντα θα είμαι gay» δηλώνει γνωστός παρουσιαστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος παρουσιαστής του CNN Άντερσον Κούπερ μόλις επιβεβαίωσε τις φήμες για την σεξουαλικότητά του που κυκλοφορούσαν εδώ και χρόνια, δηλώνοντας πως είναι περήφανος και πως δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Ο 45χρονος παρουσιαστής του Anderson Cooper 360 έδωσε την άδεια στον Άντριου Σάλιβαν του Daily Beast να δημοσιεύσει μια σειρά από e-mail που αντάλλαξαν, στα πλαίσια των οποίων μιλούσε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του με δηλώσεις όπως «Είμαι gay. Πάντα ήμουν gay. Πάντα θα είμαι. Και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου για το οποίο πάντοτε ήμουν ειλικρινής με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους μου».

«Είμαι, ήμουν και πάντα θα είμαι gay» δηλώνει γνωστός παρουσιαστής | iefimerida.gr 0

Όσον αφορά για το γιατί επέλεξε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να κάνει την αποκάλυψη, δήλωσε «Υπάρχουν πολλά περιστατικά διακρίσεων και βίας απέναντι σε ανθρώπους με βάση τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Και θεωρώ ότι έχει αξία το να δηλώσω την θέση μου».

Ο Άντερσον, μέλος της βαθύπλουτης οικογένειας Βάντερμπιλτ, φημολογείται ότι διατηρεί μακροχρόνια σχέση με τον Μπέντζαμιν Μαισάνι, ιδιοκτήτη του Eastern Block μπαρ, με τους δυο τους να μοιράζονται ένα πρώην πυροσβεστικό σταθμό στο Γκρίνουιτς Βίλατζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ