O Πίου το μαύρο πιστόλι έγινε... ολόκληρο τραγούδι! [βίντεο] - iefimerida.gr

O Πίου το μαύρο πιστόλι έγινε... ολόκληρο τραγούδι! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aναμενόμενη εξέλιξη μετά την πρωτοφανή απήχηση που είχε η διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινήτης τηλεφωνίας, ήταν ο συμπαθέστατος έγχρωμος πρωταγωνιστής της να αποκτήσει το δικό του τραγούδι.

Στην δημοφιλή διαφήμιση της WIND, ο πρόεδρος «Αγαπούλας» επιστρέφει ξανά, αφού γύρισε απο την φυλ... εμμ «απο την Ευρώπη για scouting!» και αποφασίζει να κάνει μία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, μαζεύοντας έναν νεαρό έγχρωμο απο την Φανάρ(ια) Μπαχτσε και παρουσιάζοντάς τον στην ομάδα και τους χορηγούς ως κορυφαία απόκτημα, καυτηριάζοντας χιουμοριστικά τις διαπλοκές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη διάρκεια της διαφήμισης ακούγεται για πολύ λίγο ένα τραγουδάκι απο δύο νεαρούς κιθαρίστες στο δρόμο, το οποίο έκανε όλη την Ελλάδα να σιγοτραγουδάει αφηρημένα «ο Πίου... το μαύρο πιστόλι», αλλά το τραγούδι σταματούσε εκεί μέχρι σήμερα, αφού η διαφήμιση δεν μας έδινε περισσότερα στοιχεία για αυτό.

Εμείς όμως βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ολόκληρο το τραγούδι του συμπαθέστατου Πίου, σε στίχους και μουσική του Σπύρου Κλειδαρά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ