Η νέα μηχανοκίνητη δύναμη χερσαίων επιχειρήσεων εκφοβισμού αλλοδαπών είναι εδώ!

Είναι δίτροχο και αισθητικά απαράδεκτο αν όχι εξευτελιστικό. Βγαίνει σε διάφορα αδιάφορα χρώματα και είναι το πλέον αρμόζον στα λαϊκά καμάρια του Βαλκανικού νότου τροχοφόρο όχημα που με ελάχιστες τροποποιήσεις – κόψιμο εξάτμισης, αφαίρεση ποδιάς κ.ο.κ. – μπορεί επίσης να γίνει το πιο ενοχλητικό και θορυβώδες κινούμενο αντικείμενο, η χρήση του οποίου θα έπρεπε κανονικά να τιμωρείται με μαστίγωση και δημόσιο ανασκολοπισμό.

Το παπί άλλοτε σηματοδοτούσε τη μετάβαση του καυλ***νου για σούζες και ταχύτητα γυμνασιόπαιδου στον κόσμο του λαϊκομαλάκα λυκειόπαιδος και ενίοτε κατευθείαν στο μνήμα, απαλλάσσοντας την ανθρωπότητα από έναν ακόμη παράγοντα οπτικοακουστικής ρύπανσης (ας μην εξεγείρεται ο αναγνώστης: εννοούνται οι πηγαίνοντες γυρεύοντας, προκαλώντας τη μοίρα τους, αλλά και των άλλων, και όχι τα αθώα θύματα δολοφόνων αυτοκινητιστών).

Τα τελευταία χρόνια μπορεί κανείς να το δει να μεταφέρει ανά δυάδες στριμωγμένους υπερασπιστές της έννομης τάξης καθ' οδόν προς κάποια καντίνα και πολύ πρόσφατα οργανωμένα σώματα πολιτοφυλακής επιφορτισμένα με τον εκφοβισμό και την απόκρουση επικίνδυνων αλλοδαπών καταστηματαρχών που με την επιχειρηματική τους δράση δημιουργούν μικρούς θύλακες-μολυντές στα σπλάγχνα των καθαρόαιμων Ελληνικών τοπικών κοινωνιών.

Αναμένεται μάλιστα η δημιουργία ειδικής φάλαγγας δίτροχων ερπυστριοφόρων για καταδίωξη σε ανώμαλα εδάφη, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας όργανα βιομετρικής και εξέτασης DNA, με τα οποία θα επαληθεύεται αυτοστιγμεί και επί τόπου η φυλετική ταυτότητα του διωκόμενου.

Απαραίτητο αξεσουάρ η γαλανόλευκη να κυματίζει πάνω σε ατσάλινα λοστάρια, τα οποία θα πρέπει να κρατά κατά προτίμηση Ελληνίδα που μόλις βγήκε από συνοικιακό κομμωτήριο, ενώ εξίσου απαραίτητη είναι για τους άντρες οδηγούς η μπανάνα στη μέση και πιο συγκεκριμένα στο ύψος των γεννητικών οργάνων, αφενός για προστασία του ευαίσθητου σημείου από πιθανό χτύπημα, αφετέρου για υποδήλωση γενετικής υπεροχής έναντι των πενιχρών προσόντων αλλοδαπών ισλαμιστών.

Τούτων δοθέντων και συνυπολογιζόμενου του αυξανόμενου ρυθμού εκτύλιξης τέτοιων επιχειρήσεων «μηχανοκίνητης ενημέρωσης, υπενθύμισης και επιμόρφωσης» αλλοδαπών σε όλη την επικράτεια, ο αριθμός παπακίων και άλλων δίτροχων αναμένεται να φτάσει και να ξεπεράσει τον αντίστοιχο του Πακιστάν και του Αφγανιστάν, φέρνοντας τη χώρα μας στο σωστό γεωγραφικό μήκος και πλάτος που πραγματικά της αρμόζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ