Μια ανάσα οι Αρχές από τον ηθικό αυτουργό της πενταπλής δολοφονίας στην Κύπρο - iefimerida.gr

Μια ανάσα οι Αρχές από τον ηθικό αυτουργό της πενταπλής δολοφονίας στην Κύπρο

Μια ανάσα από τα ίχνη του ηθικού αυτουργού της πενταπλής δολοφονίας στην Κύπρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του ηθικού αυτουργού της πενταπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα της Κύπρου, ενώ αναζητείται και ο τρίτος εκτελεστής. Οι δύο συλληφθέντες αντιεξουσιαστές έχουν ήδη προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό και ζήτησαν να μην εκδοθούν στην Κύπρο.

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος στην περιοχή της Αγίας Νάπας έχουν καταγράψει τον έναν από τους δύο εκτελεστές να πυροβολεί και να σκοτώνει εν ψυχρώ μέσα σε 15 δευτερόλεπτα 5 ανθρώπους. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Αντιτρομοκρατικής, που εξετάζει πιθανές διασυνδέσεις τους με τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στην Ελλάδα.

Ωστόσο πολλά ερωτήματα ζητούν ακόμα απαντήσεις όπως η δεξιότητα στα όπλα, πού και από ποιους έχει εκπαιδευτεί. Οι κυπριακές Αρχές έχουν πάρει στα χέρια τους όλο το οπτικό υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται στα διάφορα σημεία της τουριστικής πόλης.

Οι δύο από τους τρεις εκτελεστές ήταν κρυμμένοι σε νοικιασμένο αυτοκίνητο και μόλις έφτασε κοντά τους το όχημα με τα θύματα, ο ένας πυροβόλησε 14 φορές. Πρώτα εκτέλεσε τον οδηγό και στη συνέχεια τους υπόλοιπους. Ο συνεργός του τον περίμενε στο αυτοκίνητο σε απόσταση 50-60 μέτρων από το σημείο της δολοφονίας.

Πάντως οι έρευνες της αστυνομίας έχουν προχωρήσει και φαίνεται πως είναι κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρώπου που διέταξε την εκτέλεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ