Η ανήλικη Μαροκινή «πέτρα του σκανδάλου» που έγινε σχεδιάστρια μόδας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ανήλικη Μαροκινή «πέτρα του σκανδάλου» που έγινε σχεδιάστρια μόδας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εποχές που η 16χρονη Ζάχια Ντεχάρ γινόταν πρωτοσέλιδο για τις περιπτύξεις τις με τους διεθνείς Γάλλους ποδοσφαιριστές Φρανκ Ριμπερί, Καρίμ Μπενζεμά, Σίντνεϊ Γκοβού και Χατέμ Μπεν Αρφά, αποτελούν παρελθόν. Στην χθεσινή παρουσίαση της 2ης συλλογής εσωρούχων της -στα πλαίσια του Paris Fashion week- κέρδισε δικαίως το χειροκρότημα.

«Τους είχα πει ψέματα για την ηλικία μου. Να τους αφήσετε ήσυχους. Ήταν τόσο καλοί μαζί μου. Με είχαν κακομάθει». Αυτό είναι πάνω κάτω το μήκος των δηλώσεων της Μαροκινής καταγωγής Ζάχια την εποχή που ήταν πρωταγωνίστρια στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σεξουαλικό σκάνδαλο της Γαλλίας.

Πλέον, στα 20 της, το αμαρτωλό της παρελθόν είναι αυτό ακριβώς, παρελθόν. Και αντί να δέχεται συγχαρητήρια για τις ικανότητές της στο κρεβάτι (που δικαιολογούσαν τα 2.000 ευρώ την ώρα που χρέωνε), δέχεται επαίνους από τον Κάρλ Λάγκερφελντ, φωτογραφίζεται για περιοδικά μόδας όπως το V και εκμεταλλεύεται την εμπειρία της για το τι αρέσει στον άντρα στο κρεβάτι δημιουργώντας συλλογές κλασάτων εσωρούχων.

Η ανήλικη Μαροκινή «πέτρα του σκανδάλου» που έγινε σχεδιάστρια μόδας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η ανήλικη Μαροκινή «πέτρα του σκανδάλου» που έγινε σχεδιάστρια μόδας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ