ΟΣΕ: Ο σιδηρόδρομος δεν θα γίνει η «Ιφιγένεια» της Τρόικα - iefimerida.gr

ΟΣΕ: Ο σιδηρόδρομος δεν θα γίνει η «Ιφιγένεια» της Τρόικα

ΟΣΕ: Ο σιδηρόδρομος δεν θα γίνει η «Ιφιγένεια» της Τρόικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών έχει προκαλέσει η εξαγγελία της κυβέρνηση για την αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Οι υπάλληλοι υποστηρίζουν πως μία τέτοια εξέλιξη θα οδηγήσει 3.000 εργαζόμενους στην ανεργία.

«Η όποια προσπάθεια να γίνει ο Σιδηρόδρομος η "Ιφιγένεια" για τον εξευμενισμό των πνευμάτων της Τρόικας και η πρόσθεση 3.000 εργαζομένων στους χιλιάδες των ανέργων της χώρας, θα μας βρει απέναντι», υποστήριξε με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Μάλιστα οι συνδικαλιστές της ΠΟΣ επισημαίνουν πως ο σιδηρόδρομος πλέον δεν παράγει ελλείμματα και καλεί την κυβέρνηση να αξιοποιήσει τον «Δημόσιο Σιδηρόδρομο» ως «μοχλό ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας», με προτεραιότητές, την «αξιοποίηση και εμπιστοσύνη των εναπομεινάντων Σιδηροδρομικών για την ταχύτερη ολοκλήρωση των έργων εκσυγχρονισμού του κεντρικού άξονα» και την «επιθετική είσοδο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις εμπορευματικές μεταφορές για αύξηση των εσόδων και αναβάθμιση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών στους επιβάτες του τρένου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ