Ήβη Αδάμου:«Δεν θα ξαναπήγαινα Eurovision» - iefimerida.gr

Ήβη Αδάμου:«Δεν θα ξαναπήγαινα Eurovision»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 18χρονη εκπρόσωπος της Κύπρου στο Μπακού φαίνεται να «χόρτασε» από την εξουθενωτική εμπειρία (σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο) που αποτελεί η συμμετοχή στην Eurovision.

«Αν με ρωτήσετε τώρα αν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision θα σας έλεγα όχι, αλλά αν με ρωτήσετε μετά από καιρό, μπορεί να σας πω ναι. Αυτή τη στιγμή, επειδή το έχω περάσει, το έχω ζήσει, ξέρω πώς είναι και δεν θέλω να το ξαναζήσω άμεσα». Αυτή ήταν η δήλωση της Ήβης Αδάμου στην εκπομπή Everyday Girls του MTV.

Εκεί που επίσης πρόσθεσε «Η συμβουλή μου στον άνθρωπο που θα πάει το χρόνου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο είναι απλά να το ζήσει. Να το ζήσει με όλη του την ενέργεια, με όλη του την αγάπη. Και να έχει καλή ομάδα, αυτό είναι βασικό. Σε γεμίζει τόσο πολύ αυτή η εμπειρία που δεν μπορείς να μην είσαι ικανοποιημένος, έστω και αν το αποτέλεσμα, πάνω κάτω δεν είναι αυτό που περίμενες, γιατί ομολογουμένως περιμέναμε ότι θα ήμασταν στη δεκάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ