Δανδουλάκη: «Έλλειψη παιδείας έχουν αυτοί που ψήφισαν Χρυσή Αυγή» - iefimerida.gr

Δανδουλάκη: «Έλλειψη παιδείας έχουν αυτοί που ψήφισαν Χρυσή Αυγή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφή πολιτική θέση πήρε η γνωστή πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτική συνέντευξή της. Εκεί όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πως καταφέρνει να παραμένει αισιόδοξη μέσα στην μαυρίλα.

«Όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή, έχουν έλλειψη παιδείας. Τους καταλαβαίνω συναισθηματικά, αλλά όχι τίποτα παραπάνω. Δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει και τι απηχεί αυτό το κόμμα». Αυτή ήταν η πλήρης δήλωση της Κάτιας Δανδουλάκη στην εκπομπή Μίλα.

Εκεί που επίσης τόνισε ότι: «Δεν μ΄αρέσει να προχωρώ στη ζωή με μαυρίλα. Η ζωή είναι πολύ όμορφη αν τη ζει κανείς. Θέλω να είμαι και είμαι πολύ αισιόδοξη. Φτωχός δεν είναι αυτός που δεν έχει, αλλά αυτός που αυτά που έχει δεν του φτάνουν. Αγκαλιά και αγάπη θέλει ο άνθρωπος. Τι να τα κάνει όλα τ΄άλλα δηλαδή; Υπάρχουν αγάπες που κρατάνε μια ζωή και ζευγάρια που τελειώνουν τη ζωή τους χέρι χέρι. Δεν υπάρχει μόνο η μαυρίλα».

Προσθέτοντας πως «Ο καυγάς με αρρωσταίνει. Και επειδή όταν θυμώσω γίνομαι πολύ ωμή και δυσάρεστη, δεν αντέχω τους καυγάδες! Έτσι και στη ζωή μου πάντα αναζητούσα, τον άνθρωπο που θα μου τα προσέφερε όλα. Αν μου προσέφερε μόνο το ερωτικό ενδιαφέρον, γιατί κι αυτό είναι μες τη ζωή, δεν το αρνούμαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ