Η ερωτευμένη Δούκισσα Νομικού, «ερωτευμένα» φωτογραφίζεται [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ερωτευμένη Δούκισσα Νομικού, «ερωτευμένα» φωτογραφίζεται [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλοκαίρι χωρίς φωτογράφηση της Δούκισσας Νομικού είναι -περίπου- σαν Χριστούγεννα χωρίς τον Αη-Βασίλη, αφού η πάλαι ποτέ Σταρ Ελλάς συνηθίζει να φωτογραφίζεται τους καλοκαιρινούς μήνες λίγο πιο σέξι από ότι συνήθως.

«Ιδανικός σύντροφος υπάρχει μόνο στα παραμύθια και στις ταινίες. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει! Όσο είσαι ερωτευμένος, τα βλέπεις όλα ιδανικά. Ακόμα κι εκείνα, που υπό άλλες συνθήκες θα σε ενοχλούσαν. Πάνω στην καψούρα, όχι μόνο τα βρίσκεις χαριτωμένα, αλλά τα αγαπάς κιόλας! Το πιο σημαντικό εμπόδιο σε μια σχέση, είναι η έλλειψη επικοινωνίας και ειλικρίνειας». Αυτό δηλώνει η Δούκισσα Νομικού στην συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση της για το περιοδικό Celebrity.

Η ερωτευμένη Δούκισσα Νομικού, «ερωτευμένα» φωτογραφίζεται [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εκεί όπου προσθέτει -για την σχέση της με τον πατέρα της - «Έχουμε μια σχέση αδυναμίας, για μένα θα είναι πάντα ο μπαμπάκας μου. Κι εγώ θα είμαι για πάντα το μικρό του κοριτσάκι. Ή μάλλον η δροσοσταλιά του».

Η ερωτευμένη Δούκισσα Νομικού, «ερωτευμένα» φωτογραφίζεται [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τέλος, όσον αφορά το πως και γιατί πήγε στα καλλιστεία, είπε «Μια φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ ήμουν που έκανε την πλάκα της. Μετά τα καλλιστεία, η τηλεόραση μπήκε στη ζωή και στην καρδιά μου».

Η ερωτευμένη Δούκισσα Νομικού, «ερωτευμένα» φωτογραφίζεται [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ