Κέιτι Χολμς: Χωρίς βέρα και με ψηλοτάκουνα μετά από πέντε χρόνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Κέιτι Χολμς: Χωρίς βέρα και με ψηλοτάκουνα μετά από πέντε χρόνια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανανεωμένη, με μπλε φόρεμα, ψηλοτάκουνα (που της απαγορευόταν να φορέσει) και χωρίς το πέντε καρατιών διαμάντι στο χέρι της εμφανίστηκε η 33χρονη πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Αφορμή για την έξοδό της ήταν το γύρισμα μιας guest εμφάνισής της στο ριάλιτι Project Runaway. Αλλά ήταν εμφανές ότι η Κέιτι Χόλμς ήταν πιο χαρούμενη από ποτέ πριν τα τελευταία χρόνια.

Κέιτι Χολμς: Χωρίς βέρα και με ψηλοτάκουνα μετά από πέντε χρόνια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα στους ειδικούς θύμισε την διάσημη εικόνα της Νικόλ Κίντμαν να πηδάει από την χαρά της φεύγοντας το 2001 από το γραφείο του δικηγόρου όπου μόλις είχε υπογράψει το δικό της διαζύγιο με τον Κρουζ.

Κέιτι Χολμς: Χωρίς βέρα και με ψηλοτάκουνα μετά από πέντε χρόνια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όσον αφορά τον Τομ, εκείνος ετοιμάζεται να γιορτάσει μόνος σήμερα τα 50α γενέθλιά του, κάπου στην Ισλανδία όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα του Oblivion, της νέας ταινίας επιστημονικής φαντασιάς στην οποία πρωταγωνιστεί.

Κέιτι Χολμς: Χωρίς βέρα και με ψηλοτάκουνα μετά από πέντε χρόνια [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ