Στρος Καν και Αν Σινκλέρ ζουν χωριστά εδώ και έξι εβδομάδες - iefimerida.gr

Στρος Καν και Αν Σινκλέρ ζουν χωριστά εδώ και έξι εβδομάδες

Στρος Καν και Αν Σινκλερ ζουν χωριστά εδώ και έξι εβδομάδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που ο Ντομινίκ Στρος Καν και η σύζυγός του Αν Σινκλέρ μηνύουν τα περιοδικά που έγραψαν ότι έχουν βάλει τέλος στην κοινή τους ζωή, προσκείμενη πηγή στον πρώην ισχυρό άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), έρχεται να επιβεβαιώσει την είδηση λέγοντας πως οι δύο τους ζουν χωριστά τουλάχιστον τις τελευταίες έξι εβδομάδες.

Μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο η προσκείμενη στον Στρος Καν πηγή υποστήριξε ότι οι δυο τους ζουν σε διαφορετικά σπίτια και ότι ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, περνά μια δύσκολη περίοδο.

Ο Στρος-Καν και η δημοσιογράφος Αν Σενκλέρ, η διευθύντρια της γαλλικής ιστοσελίδας της Huffington Post, ήταν παντρεμένοι επί 20 χρόνια.

Ο χωρισμός τους έγινε γνωστός την Παρασκευή, όταν οι δικηγοροι τους ανακοίνωσαν ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη για «παραβίαση της ιδιωτικής ζωής» κατά του κουτσομπολίστικου περιοδικού Closer που αποκάλυψε ότι δεν είναι πλέον μαζί.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος του ζευγαριού ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον του περιοδικού Closer που έγραψε ότι χώρισαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ