Το Google Analytics επεκτείνεται και στις mobile συσκευές με το Mobile App Analytics - iefimerida.gr

Το Google Analytics επεκτείνεται και στις mobile συσκευές με το Mobile App Analytics

Το Google Analytics επεκτείνεται και στις mobile συσκευές με το Mobile App Analy
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εισβολή» στις mobile συσκευές ετοιμάζεται να κάνει το Google Analytics μέσα από μια εφαρμογή που θα επιτρέπει στους δημιουργούς application να ελέγχουν την πορεία και τη δημοφιλία των εφαρμογών τους τόσο στο Android όσο και στο iPhone.

Το όνομα της εφαρμογής αναμένεται να είναι Mobile App Analytics και θα επιτρέπει στους developers και διαχειριστές mobile εφαρμογών να σχηματίσουν εικόνα για ολόκληρη την πορεία μιας εφαρμογής. Από την στιγμή που ο χρήστης την εντοπίζει μέχρι τη λήψη και το πώς χρησιμοποιείται.

Μάλιστα έχει ήδη κυκλοφορήσει ήδη εφαρμογή του Google Analytics για την πλατφόρμα του Android, ενώ σύντομα θα τη δούμε και στο iOS, το λειτουργικό σύστημα των iPhone.

Όπως συμβαίνει συνήθως, το Mobile App Analytics βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και για να το χρησιμοποιήσει κανείς πρέπει να στείλει σχετικό αίτημα στη Google. Παρόλα αυτά στο βαθμό που δεν προκύψουν προβλήματα, λογικά θα είναι πλήρως διαθέσιμη μέχρι το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ