ΣΥΡΙΖΑ: Η διαπραγμάτευση του Μνημονίου παραπέμπεται για... μετά την εφαρμογή του - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η διαπραγμάτευση του Μνημονίου παραπέμπεται για... μετά την εφαρμογή του

ΣΥΡΙΖΑ: Η διαπραγμάτευση του Μνημονίου παραπέμπεται για... μετά την εφαρμογή του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα καυστική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίσκεψη της Τρόικα στην Ελλάδα, καθώς κάνει λόγο για αναβολή της διαπραγμάτευσης του Μνημονίου για... μετά την εφαρμογή των ακραίων μέτρων που προβλέπονται από αυτό.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση «η περίφημη "διαπραγμάτευση" της κυβέρνησης παραπέμπεται για... μετά την εφαρμογή των ακραίων μέτρων που προβλέπονται από το μνημόνιο, σε συνέπεια με την επιστολή Σαμαρά και σε αντιδιαστολή με τις προεκλογικές δεσμεύσεις των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης».

«Οι πολίτες βρίσκονται στο ίδιο έργο θεατές» συνεχίζει η ανακοίνωση, «με νέους εκβιασμούς προς τον ελληνικό λαό για επίσπευση της εφαρμογής του μνημονίου, για ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις και διάλυση του κοινωνικού κράτους και ένα νέο φαύλο κύκλο λιτότητας- ύφεσης και νέων πιο σκληρών μέτρων».

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «αδιέξοδη και καταστροφική» για τον λαό και τη χώρα τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής και σημειώνει πως μόνη προοπτική ελπίδας και ανασυγκρότησης της χώρας μπορεί να έλθει μόνο μέσα από την ανατροπή των μνημονίων και ένα σχέδιο ανάπτυξης, στήριξης της απασχόλησης και του κοινωνικού κράτους και οικοδόμησης μιας νέας στρατηγικής για την Ευρώπη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ