Χρυσή Αυγή: Ο Σαμαράς να καταργήσει τον νόμο Ραγκούση για τους λαθρομετανάστες - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή: Ο Σαμαράς να καταργήσει τον νόμο Ραγκούση για τους λαθρομετανάστες

Χρυσή Αυγή: Ο Σαμαράς να καταργήσει τον νόμο Ραγκούση για τους λαθρομετανάστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκκληση προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και να καταργήσει τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια των μεταναστών απηύθυνε η Χρυσή αυγή με ανακοίνωσή της, ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή τονίζει μάλιστα πως θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία, ώστε κάθε βουλευτής «να τεθεί προ των ευθυνών του».

Η ανακοίνωση του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου έχει ως εξής:

«Λίγες μέρες πριν τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Σαμαρά την δέσμευσή του ότι θα καθαρίσει τις πόλεις και τα χωριά μας από τους λαθρομετανάστες. Επειδή θεωρούμε δεδομένο ότι έχει ξεχάσει τη συγκεκριμένη δέσμευση, η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει σχέδιο νόμου την επόμενη εβδομάδα, ώστε να καταργηθεί το λαθρονομοσχέδιο του κ. Ραγκούση. Θα ζητήσουμε επίσης ονομαστική ψηφοφορία, ώστε να τεθεί κάθε βουλευτής προ των ευθυνών του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ