Mία θέση στο βιβλίο Γκίνες για τον κροκόδειλο- γίγαντα των Φιλιππίνων - iefimerida.gr

Mία θέση στο βιβλίο Γκίνες για τον κροκόδειλο- γίγαντα των Φιλιππίνων

Mία θέση στο βιβλίο Γκίνες για τον κροκόδειλο- γίγαντα των Φιλιππίνων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συγκεκριμένος τρομακτικός κροκόδειλος είναι, επίσημα πλέον, σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες, ο μεγαλύτερος κροκόδειλος σε αιχμαλωσία κι ίσως το πιο επικίνδυνο ερπετό που έχει καταγραφεί ως τώρα.

Ο κροκόδειλος αυτός ευθύνεται για πολλές φονικές επιθέσεις στις νότιες Φιλιππίνες και μEτά απο πολλή προσπάθεια οι τοπικές αρχές κατάφεραν να τον αιχμαλωτίσουν πέρυσι το Νοέμβριο στην μικρή πόλη Bunawan και έκτοτε όχι μόνο δεν αποτελεί πια απειλή, αλλά αποφέρει και μεγάλα κέρδη στην τοπική κοινωνία προσελκύοντας πλήθος τουριστών.

Ο γιγάντιος κροκόδειλος αλμυρού νερού, ονομάστηκε Λολόνγκ και έχει μήκος 6,17 μέτρα ενω ζυγίζει περισσότερο ένα τόνο.

Ο δήμαρχος της πόλης Bunawan, Έντουιν Κοξ Ελορντ, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press ότι πρόσφατα ενημερώθηκε για την καταχώρηση του Λολόνγκ στο βιβλίο Γκίνες.

Τα νέα έφεραν μεγάλη χαρά στην μικρή πόλη των 37.000 κατοίκων, αφού η διάκριση αυτή θα αυξήσει τον αριθμό των τουριστών που έρχονται να θαυμάσουν το τεράστιο ερπετό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ