Τι συμβαίνει στο backstage της περιοδείας της Ελευθερίας Ελευθερίου [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει στο backstage της περιοδείας της Ελευθερίας Ελευθερίου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φωτογραφίες από το παρασκήνιο της περιοδείας της Κύπριας τραγουδίστριας σε Γιάννενα, Σέρρες, Λάρνακα, Αγρίνιο και Δράμα δεν είναι ιδιαίτερα προκλητικές. Παρόλαυτα έχουν κάνει και πάλι το γύρο του διαδικτύου. Αποδεικνύοντας ότι το αντρικό κοινό θέλει να την βλέπει όσο περισσότερο γίνεται.

Την δημοσιότητα που ήρθε και της χτύπησε την πόρτα λόγω της συμμετοχής της στην φετινή Eurovision προσπαθεί να εξαργυρώσει η Ελευθεριά Ελευθερίου με μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, πρώτες στάσεις της οποίας ήταν τα Γιάννενα, οι Σέρρες, η Λάρνακα, το Αγρίνιο και η Δράμα.

Τι συμβαίνει στο backstage της περιοδείας της Ελευθερίας Ελευθερίου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πέρα από τις εμφανίσεις της πάνω στην σκηνή, η Κύπρια τραγουδίστρια βγαίνει εξίσου λαχταριστή και στο backstage, όταν απλά ποζάρει μαζί θαυμαστές ή συνεργάτες της. Η καλύτερη απόδειξη ότι ποθητή γεννιέσαι, δεν «χτίζεσαι».

Τι συμβαίνει στο backstage της περιοδείας της Ελευθερίας Ελευθερίου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τι συμβαίνει στο backstage της περιοδείας της Ελευθερίας Ελευθερίου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ