Στρος-Καν και Σινκλέρ μηνύουν τα ΜΜΕ που έγραψαν ότι χωρίζουν - iefimerida.gr

Στρος-Καν και Σινκλέρ μηνύουν τα ΜΜΕ που έγραψαν ότι χωρίζουν

Στρος-Καν και Σινκλέρ μηνύουν τα ΜΜΕ που έγραψαν ότι χωρίζουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η σύζυγός του, η δημοσιογράφος Αν Σινκλέρ, ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι αποφάσισαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά του γαλλικού περιοδικού Closer, το οποίο έγραψε ότι χώρισαν. Επιπλέον, έχουν στραφεί εναντίον των περιοδικών L'Express, Nouvel Observateur, Paris Match και VSD και κατά της εφημερίδας Le Figaro που αναπαρήγαγαν την είδηση.

Το σκανδαλοθηρικό γαλλικό περιοδικό Closer ανέφερε την περασμένη Πέμπτη ότι ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν και η σύζυγός του Αν Σινκλέρ χώρισαν.Το περιοδικό περιέγραφε τον Στρος-Καν σε κατάθλιψη και την Σινκλέρ να τον έχει διώξει από το κοινό τους σπίτι στην πολυτελή συνοικία της Πλατείας Βοζ

«Η Αν Σινκλέρ, πλούσια κληρονόμος η οποία πρόσφατα επέστρεψε στα μίντια ως διευθύντρια σύνταξης του γαλλικού παραρτήματος της Huffington Post--ήταν δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου γαλλικού καναλιού μέχρι το 1997 που ο Ντομινίκ Στρος-Καν έγινε υπουργός Οικονομικών, έδιωξε τον πρώην ισχυρό άνδρα από το σπίτι τους στο κεντρικό Παρίσι πριν από ένα μήνα και τώρα ζουν χωριστά», έγραφε το περιοδικό.

Το Colser επικαλούνταν δηλώσεις στο Ρόιτερς ανθρώπου που γνώριζε τον Στρος-Καν και τον είχε συναντήσει πρόσφατα. «Είναι σε κακή κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό. Είναι κυρίως μόνος του στο σπίτι, ενώ η Αν είναι συνέχεια στα μέσα και στα έξω λόγω της νέας της δουλειάς. Τον (Ντομινίκ) τον αποφεύγουν όλοι», είχε δηλώσει.

«Αφού πληροφορήθηκαν το πρωτοσέλιδο και το περιεχόμενο του περιοδικού ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η Αν Σινκλέρ αποφάσισαν να κάνουν μήνυση στο έντυπο για προσβολή της ιδιωτικής τους ζωής», ανέφεραν σε ανακοίνωσή του οι δικηγόροι του ζεύγους, Φρεντερίκ Μπολιέ, Ρισάρ Μαλκά και Ανρί Λεκλέρκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ