Καλάσνικοφ με 29 σφαίρες βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο κέντρο της Χίου - iefimerida.gr

Καλάσνικοφ με 29 σφαίρες βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο κέντρο της Χίου

Καλάσνικοφ με 29 σφαίρες βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο κέντρο της Χίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τηλεφώνα μίας άγνωστης γυναίκας οδήγησε τους αστυνομικούς της Χίου στον εντοπισμό ενός καλάσνιοκοφ και 29 σφαιρών που ήταν κρυμμένα σε ερειπωμένο κτίριο στην οδό Μητροπολίτη Πλάτωνος, στο κέντρο της πόλης της Χίου. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως το όπλο ανήκει σε 30χρονο Αλβανό που φέρεται ότι είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στο νησί.

Σύμφωνα με το politischios.gr η ανακάλυψη του κρησφύγετου, προήλθε έπειτα από τηλεφώνημα γυναίκας στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, η οποία ανέφερε πως μέσα στο ερείπιο και συγκεκριμένα μέσα σε μία καπνοδόχο υπάρχει ένας σάκος εντός του οποίου βρίσκεται το αυτόματο όπλο μαζί με σφαίρες.

Αμέσως σήμανε συναγερμός με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος που έφτασαν στο σημείο, προκειμένου να ελέγξουν εξονυχιστικά το χώρο. Το όπλο και οι σφαίρες εντοπίστηκαν και έχουν σταλεί στην Αθήνα για βαλλιστικό έλεγχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ