Από 300 έως 900 ευρώ κόστιζαν τα πλαστά χαρτιά δυσλεξίας για μαθητές - iefimerida.gr

Από 300 έως 900 ευρώ κόστιζαν τα πλαστά χαρτιά δυσλεξίας για μαθητές

Από 300 έως 900 ευρώ κόστιζαν τα πλαστά χαρτιά δυσλεξίας για μαθητές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάλληλοι δύο νοσοκομείων, του Παίδων Πεντέλης και του Σισμανόγλειου, από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα είχαν στήσει μία απίστευτη κομπίνα και χορηγούσαν ψευδή ιατρικά πιστοποιητικά δυσλεξίας σε μαθητές. Το κόστος ξεκινούσε από τα 300 ευρώ και έφτανε μέχρι και τα 900. Μάλιστα μετά τη αποκάλυψη του σκανδάλου εκφράζονται και υπόνοιες ότι βεβαιώσεις χρησιμοποιήθηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Το κύκλωμα που είχε στηθεί στα νοσοκομεία και πουλούσε πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας σε μαθητές εξαρθρώθηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πως φαίνεται στην παράνομη επιχείρηση εμπλέκονται τρεις γυναίκες υπάλληλοι του Παίδων και του «Σισμανόγλειου» που κατηγορούνται ότι εξέδιδαν πλαστογραφημένα πιστοποιητικά δυσλεξίας, ακόμη και σε μαθητές της Γ' Λυκείου, ώστε να εξετάζονται με ευνοϊκούς όρους προκειμένου να εισαχθούν στα ΑΕΙ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ