Τέλος οι ρυθμίσεις οφειλών στο ΙΚΑ – Ξεκινάει η αναγκαστική είσπραξη - iefimerida.gr

Τέλος οι ρυθμίσεις οφειλών στο ΙΚΑ – Ξεκινάει η αναγκαστική είσπραξη

Τέλος οι ρυθμίσεις οφειλών στο ΙΚΑ – Ξεκινάει η αναγκαστική είσπραξη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει το ΙΚΑ τη διαδικασία μέτρων αναγκαστικής είσπραξης αφού την Παρασκευή έληξε η προθεσμία για την υπαγωγή οφειλετών του ΙΚΑ σε ρύθμιση χρεών με ευνοϊκούς όρους. Οπότε αν δεν δοθεί παράταση τότε θα ξεκινήσει η άμεση είσπραξη των οφειλών.

Από σήμερα, επίσης, αρχίζει και η νέα απογραφή των συνταξιούχων του ΙΚΑ. Οι συνταξιούχοι πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως στο πιστωτικό Ίδρυμα ή στο κατάστημα των ΕΛΤΑ, από το οποίο εισπράττουν τη μηνιαία σύνταξή τους ή το εξωιδρυματικό επίδομα προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ η καταγραφή θα γίνεται ξεχωριστά για την κάθε παροχή.

Ωστόσο, δεν είναι υποχρεωτική η φυσική καταγραφή κατά το τρέχον έτος για όσους καταστούν προσωρινοί ή οριστικοί συνταξιούχοι από το Σεπτέμβριο 2012. Η απογραφή ολοκληρώνεται στις 28 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ