Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Εύβοια, Αττική και νησιά Βορείου Αιγαίου - iefimerida.gr

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Εύβοια, Αττική και νησιά Βορείου Αιγαίου

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Εύβοια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολη ημέρα αναμένεται να είναι η σημερινή, αφού σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αρκετές περιφέρειες.

Συγκεκριμένα στο κόκκινο θα βρίσκονται η Στερεά Ελλάδα με την Εύβοια (συμπεριλαμβανομένης και η Σκύρος), η Λέσβος, η Χίος (Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου) και όλες οι Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Αττικής.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη έχει ενημερώσει τις κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τους οργανισμούς περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης των παραπάνω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ