Η Πίπα τα ξαναβρήκε με τον πρώην της που την είχε... εγκαταλείψει το Νοέμβρη! - iefimerida.gr

Η Πίπα τα ξαναβρήκε με τον πρώην της που την είχε... εγκαταλείψει το Νοέμβρη!

Τα ξαναβρήκε με τον πρώην της η Πίπα Μίντλετον;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξαναφούντωσε από ότι φαίνεται ο έρωτας της Πίπα Μίντλετον, αδελφής της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ, με τον γνωστό χρηματιστή και πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας κρίκετ, Αλεξ Λούτον.

Παρά το γεγονός ότι, τον περασμένο Νοέμβρη και ενώ οι φήμες έλεγαν ότι ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Αλεξ είχε αφήσει στα κρύα του λουτρού την αδελφή της μελλοντικής Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τους δυο τους να αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό People γράφει ότι η Πίπα Μίντλετον, εθεάθη να φεύγει στις 7 το χάραμα από το σπίτι του Άλεξ στο Λονδίνο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι φίλοι του ζευγαριού είναι πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη, γιατί η Πίπα από τον περασμένο Νοέμβρη, όταν και την εγκατέλειψε ο καλός της, είχε πέσει στα... πατώματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ