Οδηγός στο Αγρίνιο, παρέσυρε, σκότωσε και στη συνέχεια εγκατέλειψε δίχρονο αγοράκι - iefimerida.gr

Οδηγός στο Αγρίνιο, παρέσυρε, σκότωσε και στη συνέχεια εγκατέλειψε δίχρονο αγοράκι

Οδηγός στο Αγρίνιο χτύπησε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα δίχρονο αγοράκι στο Αγρίνιο, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος συγγενής του και ο οποίος αμέσως μετά το περιστατικό έσπευσε να εξαφανιστεί.

Συγκεκριμένα, το δυστύχημα συνέβη όταν ο 19χρονος, τσιγγάνος, οδηγός του φορτηγού έκανε όπισθεν χωρίς να ελέγξει αν βρισκόταν κάποιος από πίσω. Το άτυχο παιδί, το οποίο βρισκόταν ακριβώς από πίσω, δέχθηκε χτύπημα από την καρότσα στο κεφάλι και σωριάστηκε αιμόφυρτο στο έδαφος, ενώ ξεψύχησε λίγο ώρα αργότερα κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της περιοχής.

Ο 19χρονος οδηγός, ο οποίος ήταν και συγγεν;hς του άτυχου παιδιού, όχι μόνο δεν βοήθησε τους γονείς του που σοκαρισμένοι προσπαθούσαν να το βοηθήσουν, αλλά έσπευσε και να εξαφανιστεί.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ λαμβάνονται και ιδιαίτερα μέτρα, καθώς έκδηλος είναι και ο φόβος του ξεσπάσματος βεντέτας μεταξύ των οικογενειών δράστη και θύματος,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ